FUNDAȚIA PENTRU TINERET BUZĂU

Fundația Județeană pentru Tineret Buzău se mândrește cu o istorie bogată și o infrastructură modernă care sprijină dezvoltarea tinerilor din comunitate. Pe parcursul celor peste 30 de ani de activitate, fundația și-a îmbunătățit constant facilitățile și a colaborat cu numeroase instituții și organizații pentru a oferi o gamă variată de oportunități de creștere și dezvoltare.

Infrastructura fundației include Casa Tineretului Buzău, o clădire multifuncțională ce cuprinde spații pentru alimentație publică, activități recreative, formare, birouri și cazare. Pe lângă acestea, fundația colaborează cu diverse persoane juridice de drept privat și public pentru a extinde și diversifica oferta de activități și servicii.

Adunarea Generală este compusă din reprezentanții a trei organizații membre: Asociația Culturală Buzău, Asociația Hair Redivivus și Asociația Sport B90. Consiliul de Conducere este format din trei membri, și anume Tolea Postovei în calitate de președinte, Burducea Constantin ca vicepreședinte și Florin Artene, secretar general.

Echipa executivă a fundației este formată din șase angajați, dintre care patru lucrează full-time și doi part-time. Fundația Județeană pentru Tineret Buzău colaborează strâns cu autoritățile publice locale, precum Consiliul Județean, Direcția Județeană pentru Tineret, Inspectoratul Școlar Județean, universități, primării și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. În același timp, fundația este deschisă spre colaborări cu alte organizații neguvernamentale active în domeniul tineretului.

În concluzie, Fundația pentru Tineret Buzău se dedică sprijinirii tinerilor din comunitate prin oferirea unei infrastructuri moderne și a unui mediu propice dezvoltării personale și profesionale. Prin colaborarea strânsă cu autoritățile locale, organizațiile neguvernamentale și Fundația Națională pentru Tineret, fundația contribuie la crearea unui ecosistem în care tinerii se pot dezvolta și reuși în diverse domenii de interes.

Activitatea locală dar și cea internațională au o foarte bună dezvoltare în cadrul Fundației Județene pentru Tineret Buzău, astfel menționăm următoarele proiecte: