FUNDAȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU TINERET VASLUI

Fundația Județeană pentru Tineret Vaslui este o organizație dedicată dezvoltării și susținerii tinerilor din județul Vaslui. Înființată în anul 1990, fundația dispune de o infrastructură restrânsă, spații administrative, trei birouri, o sală polivalentă de 300 mp, o magazie, două grupuri sanitare și o garderobă. De-a lungul anilor, infrastructura a beneficiat de trei etape de renovare, cea mai recentă fiind realizată în anul 2018.

Fundația Județeană pentru Tineret Vaslui este condusă de o echipă competentă și dedicată, formată din Președinte – Vasile Voicu Bichineț, Vicepreședinte – Daniel Huluibei și Secretar General – Marius Ionicescu.

Organizațiile membre ale Adunării Generale colaborează cu fundația și sunt implicate în diverse proiecte și inițiative menite să sprijine tineretul și să contribuie la dezvoltarea comunității. Entitățile cu care se realizează o colaborare apropiată sunt: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui și Biblioteca Județeană Vaslui.

Fundația Județeană pentru Tineret Vaslui are o colaborare strânsă și productivă cu autoritățile publice locale și instituțiile de stat, însă se confruntă și cu provocări financiare datorate reducerii fondurilor alocate de către autorități pentru activități de și pentru tinere.