FUNDAȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU TINERET TELEORMAN

Cu o infrastructură diversificată în Alexandria, Roșiori și Zimnicea, Fundația Județeană pentru Tineret Teleorman se dedică creării de oportunități și resurse pentru dezvoltarea tinerilor din regiune.

În Alexandria, fundația dispune de două spații pentru activități socio-educative și două birouri, care sunt folosite în mod gratuit de către tineri și organizații.

La Roșiori, fundația administrează un complex care include 3 spații pentru alimentație publică, 3 spații administrative, 1 spațiu pentru spectacole și concerte (transformat în spațiu comercial), 2 săli pentru activități de formare și 2 spații pentru birouri. Aceste spații sunt închiriate unor persoane juridice de drept privat, contribuind astfel la susținerea financiară a fundației. Fundația deține, de asemenea, un spațiu în Zimnicea pentru activități recreative, administrative, birouri.

Conducerea Fundației Județene pentru Tineret Teleorman este asigurată de Adunarea Generală, care include 5 organizații:

  • Asociația Fairplay Zimnicea,
  • Asociatia ProActiv,
  • Asociatia de Economie Sociala a Tineretului,
  • Asociația Euro Tineret
  • Asociatia Promediu.

Consiliul de Conducere este format din Mihai Floca – președinte, Luca Fanica – vicepreședinte și Barbu Cristiana – secretar, având mandat pentru perioada 2022-2026.