FUNDAȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU TINERET SUCEAVA

Fundația Județeană pentru Tineret Suceava este o organizație dedicată susținerii și promovării tinerilor din județul Suceava, oferind oportunități de dezvoltare și creștere personală și profesională. Cu o echipă entuziastă, Fundația Județeană pentru Tineret Suceava își propune să fie un catalizator pentru schimbare și un susținător al proiectelor și inițiativelor tinerești.

Centrul de Tineret administrat de Fundația Județeană pentru Tineret Suceava este un spațiu modern, care găzduiește diverse activități și evenimente dedicate tinerilor și comunității locale. Aici, tinerii pot iniția cursuri, ateliere și alte activități menite să le dezvolte abilitățile și să îi ajute să se integreze în societate.

Conducerea Fundației Județene pentru Tineret Suceava este asigurată de Adunarea Generală, formată din opt asociații cu un interes comun în dezvoltarea și susținerea tinerilor. Aceste asociații sunt:

  1. Asociația “Organizația Tinerilor Domeni”,
  2. Asociația “H4H”,
  3. Asociația “European Media and Cinematic Community” (EMCC),
  4. Asociația Creativities,
  5. Asociația Clubul Sportiv Bucovina Dance Studio,
  6. Asociația Youth Can Do It,
  7. Asociația Studenților din Universitatea Suceava (A.S.U.S.)
  8. Asociația Juventus.

Consiliul de Conducere, ales pentru perioada 22.09.2021 – 30.09.2023, este compus din următorii membri: Președinte – Vlad-Alexandru Grosar, Vicepreședinte – Dorian Nicolaie Dascălu, Secretar – Cristina Sabajuc, Membri – Ioan Radu Andonie și Ioana Tatarciuc.

Fundația colaborează frecvent cu alte organizații neguvernamentale din județ, chiar dacă acestea nu sunt membre ale Fundației. Împreună, ele organizează activități care coincid cu scopul Fundației, cum ar fi susținerea și promovarea tinerilor și a comunității locale.