FUNDAȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU TINERET OLT

Fundația Județeană pentru Tineret Olt este o organizație dedicată dezvoltării și sprijinirii tinerilor din județul Olt. Cu o infrastructură solidă și o serie de parteneri, fundația oferă o varietate de servicii și activități care ajută la creșterea și dezvoltarea tinerilor din regiune.

Fundația deține două clădiri principale: Casa Tineretului Slatina și Casa Tineretului Balș. Acestea găzduiesc o serie de spații pentru activități socio-educative, alimentație publică, recreere, administrare, spectacole, concerte, expoziții, formare, birouri și cazare. Spațiile pot fi accesate de organizațiile neguvernamentale de/pentru tineret și tineri în baza unei solicitări adresate fundației.

Fundația Județeană pentru Tineret Olt este condusă de o echipă dedicată, care lucrează împreună cu organizațiile din adunarea generală pentru a dezvolta și sprijini tinerii din județ. Împreună, aceste organizații colaborează pentru a crea un mediu propice creșterii și dezvoltării tinerilor din Olt.

Conducerea fundației este asigurată de Adunarea Generală, formată din 8 organizații:

 1. Asociația de și pentru tineret ”YQ”
 2. Asociația de și pentru Tineret ”Orizonturi”
 3. Fundația Salt
 4. Asociația Club Sportiv ”Box Artron”
 5. Asociația de turism ”Almont”
 6. Asociația ALUTUS
 7. Asociația ”MÂINE”
 8. Asociația ”Zâmbiii Copii”

Consiliul de conducere a fundației este alcătuită din următorii membri:

 • Președinte: Ilie Chiriță
 • Vicepreședinte: Marius Stănescu
 • Secretar: Marin Popa
 • Membri: Matei Onuț Răzvan, Olteanu Rodica Ramona, Marinescu Georgiana, Voicu Mugurel și Baduț Dumitru

În ultimii ani, Fundația Județeană pentru Tineret Olt a participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând rezultate remarcabile. Printre acestea se numără:

 • CONCURS INTERNATIONAL „RIVER DANS” – Bulgaria (2022), unde trupa “CANDIES” a obținut locul I, iar alte trupe și soliști au câștigat numeroase premii.
 • CONCURS INTERNATIONAL Fest info Budapesta (2022), unde trupa “CANDIES” a câștigat locul I, iar alte trupe și soliști au obținut premii importante.
 • CONCURS TRANSNATIONAL BRASOV „Millenium Legen-Dancers” (2021), unde trupele “MARGARITARE”, “Lucky’s” și “Candie’s” au obținut locul I, iar alți soliști și duo-uri au câștigat premii.
 • CONCURS INTERNATIONAL BRAŞOV, unde trupa “Lucky’s” a obținut premiul “FREE FEE FOR LYUBLJANA 2020”.
 • CONCURS INTERNATIONAL BULGARIA (2019), unde trupa “MARGARITARE” a câștigat locul I și premiul “Award Host attractive group”, iar trupa “Lucky’s” a obținut locul I.
 • CONCURS INTERNATIONAL MillENIUM – DANCE (2021), unde trupele “MARGARITARE”, “LUCKY’S” și “CANDIES” au câștigat locul I, iar alte trio-uri și soliști au obținut premii.