În perioada 7-8 Octombrie are loc la Petroșani cursul de formare intitulat „Planificare strategică în domeniul de tineret”. Acesta îți oferă posibilitatea de a înțelege cum funcționează o organizație neguvernamentală, cum trebuie să arate o strategie pentru aceasta și cum poți realiza chiar și tu una.

 

Cursul se adresează oricărei persoane interesate de sectorul neguvernamental sau de domeniul de tineret, unui voluntar, membru sau angajat al unui ONG, unui angajat al unei instituții publice ce desfășoară activități în domeniul de tineret, persoanelor ce au în plan să își deschidă un ONG sau persoanelor ce fac parte dintr-un grup informal.

 

În cadrul cursului vei învăța ce este o strategie și de ce este importantă aceasta, care sunt etapele planificării strategice și proiectare de strategii. În plus vei vedea exemple de bună practică și vei avea ocazia de a lucra și tu la propria strategie.

Pentru înscrieri, completează formularul atașat:

Cursul este gratuit și face parte din proiectul „Cooperare și dezvoltare pentru o comunitate durabilă”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020,cod proiect 151285, implementat de către Fundația Națională pentru Tineret și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.